Криминалисти разкриха мобилна лаборатория за производство на метамфетамин в Бургас, съобщиха от МВР. Специализирана

...
Криминалисти разкриха мобилна лаборатория за производство на метамфетамин в Бургас, съобщиха от МВР. Специализирана
Коментари Харесай

Мобилна нарколаборатория бе разбита при акция в Бургас и Поморие СНИМКИ

Криминалисти разкриха мобилна лаборатория за произвеждане на метамфетамин в Бургас, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Специализирана интервенция за противопоставяне на производството и разпространяване бе извършена на територията на Бургас и Поморие. Действията бяха осъществени от криминалисти на регионалната дирекция и сътрудниците им от Районно управление-Поморие.

В рамките на интервенцията е претърсен апартамент в регионалния град, населяван от 42-годишен локален гражданин, с престъпни регистрации. Там е арестуван и негов съгражданин - на 58 години, също с криминални прояви.

При инспекцията служителите на реда разкрили мобилна лаборатория, съхранявана в пластмасов куфар, в който имало защитна маска, няколко чифта гумени ръкавици, бутилки с разнообразни по тип течности и субстанции, нужни за приготвянето на метамфетамин.

Иззети са голям брой пликчета и чаши с жълтеникаво кристалообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на метамфетамин. Общото тегло на планове опиат е към 20 г. 

При паралелни дейности на чиновници от Районно управление-Поморие, в дома на 33-годишен мъж са намерени 42 пликчета с марихуана с тегло към 40 грама, 34 пликчета с към 20 г бели бучки с неправилна форма - амфетамин и 53 пликчета с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин с тегло към 25 грама.

Тримата мъже са арестувани, а работата по случаите продължава.

СНИМКИ: Министерство на вътрешните работи
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР